Sneaker Pleje & Accessories
– Det bedste udvalg fra SneakiDong

SneakiDong – Styling & Fixing af Dine Sneakers!

På SneakiDong.dk er du garanteret at finde den bedste kvalitet af plejeprodukter til dine Sneakers, plus det fedeste tilbehør i gamet.

Vi tilbyder dig et stort udvalg af produkter til dine traniners, kicks, Sneakers, creps eller hvad end du kalder de skønheder, vi også kender som sko.

Sneaker Cleaner, Imprægnering, stort udvalg af snørebånd, skotræ og meget mere. Det er bare et lille udvalg af de goodies du altid finder på shoppen.

Under Sneaker Snørebånd finder du dit udvalg af farverige og naturlige ropes og flade snørebånd – oftest i den populære længde på 125 cm.

Hvis du klikker på Sneaker Pleje, vil du finde vores store sortiment af de lækreste produkter i den bedste kvalitet, du kan forestille dig, til at passe på dit fodtøj. SneakiDong Sneaker Cleaner Kit, SneakiDong Imprægnering, Opfriskende og Optimerende produkter, plus meget mere. Det hele er skabt udelukkende for at gøre enhver fodtøjsfanatiker hverdag væsentlig lettere!

Vores Skotræ kommer i to størrelser. EU 40-44 og 45-48, men det er ikke noget problem, hvis du bærer en EU 39 eller en 49 for den sags skyld.

Vi tilbyder også de populære Yeezy Golden Aglet som et eksempel på vores række af dope accessoires, og vi udvider altid udvalget når nye tendenser popper op.

Hvis du leder efter noget specielt, og du ikke finder det her på SneakiDong.dk, så lad os vide hvad du har brug for, og vi vil gøre vores bedste for at gøre det til en del af sortimentet.

Du kan også finde os på Facebook og Instagram eller smide os en mail på – kontakt@SneakiDong.dk. Vi glæder os altid til at høre fra dig!