VORES ØNSKESEDDEL TIL BLACK FRIDAY

Så er der kun lidt over en måned til årets største shopping dag: Black Friday, og vi har hos SneakiDong i år set ekstra meget frem til Black Friday, fordi 2019 har været et hjernedødt godt år for sneakers og alt der hører til.

Vi har derfor mange ønsker til Black Friday 2019, og

New Balance Sample Lab

Det her har været en af vores favorit releases i 2019. New Balance er kendt for deres underspillede, stilrene sneakers. Men med Sample Lab viser de, at de virkelig også kan lave noget, der larmer!

Nike BB Adapt

SELVBINDENDE SNØREBÅND ER SEJT! Og at disse Nike BB Adapt så også har et lækkert, sleek futuristisk design, gør bare det hele meget bedre!

Disse sneakers er også lidt mere til at betale for ($350) sammenlignet med sidste års HyperAdapt, som kostede $720.

Adidas x Overkill ZX 10,000C ‘I Can If I Want’

En asymmetrisk sneaker, som er dyppet i en masse forskellige farver uden noget form for koordination. Resultatet: Adidas x Overkill ZX 10,000C I Can If I Want. En af de vildeste sneakers i år, og helt klart også en af de mest mindeværdige sneakeråret 2019 har haft at byde på.

Adidas Futurecraft Loop

Adidas Futurecraft Loop er et vanvittigt spændende drop. Selvom det kun var en beta og den ikke blev tilgængelig særlig mange steder, så er det værd at give den noget opmærksomhed!

Hele ideen med denne sneaker er, at den er designet til at blive genbrugt. Og vi mener ikke, at den er designet til at blive brugt flere gange, men reel genbrug. Det er sejt, og vi hos SneakiDong er kæmpestore fans af genbrug og alt, der er med til at skåne miljøet. 

SneakiDong Skobox.

Vi ved godt, at det er lidt ananas i egen juice at have vores egne produkter med i en ønskeliste, men den er med i håb om, at Asger læser indlægget og tager vores ønske til sig. Men vi synes simpelthen, at vores nyeste tilføjelse til vores udvalg er så f**king fede, så vi kunne godt ønske os, at der kom nogle gode Black Friday rabatter på den, Asger!