Black Friday 2019 er kun en uge væk!

Så er der kun en uge til Black Friday 2019, og det betyder selvfølgelig, at vi har nogle helt konkrete tilbud klar til jer.
For jer der også følger med på nyhedsbrevet også, så lovede vi egentlig først at gøre dem synlige d. 25 november, men Asger kom tidligere ud fra laboratoriet, og vi har dem klar til jer nu!

Først kan vi løfte sløret for, at der kommer til at være rabatter på hele vores webshop. Der er ingen af vores varer, som slipper for at få et nedslag i prisen, og nogle af dem får rabatter på helt op til 66%!

Så da Asger råbte ‘bestsellers’ nede fra laboratoriet, så havde han fat i noget. Også vores bestsellers som vores skotræ, vores sneakerboxe, og vores essentielle sneakerpleje pakke får alle sammen et ordentligt hak ned i prisen. 

 Vi har sat priserne så kraftigt ned, fordi vi mener, at god sneakerpleje og generel sneakervelvære bør være hvermandseje, så hvis du er ved at være løbet tør, har nogle nye sneakers, du vil tage dig ordentligt af, nogle gamle sneakers, du skal have liv i, du vil putte de fedeste gaver under juletræet eller en helt femte årsag, så er fredag d. 29 november tidspunktet, du skal besøge sneakidong.dk og gøre dit årets handel!

 .. Faktisk kom Asger også ud fra laboratoriet med en anden konstatering: Vi holder ikke kun Black Friday – Vi holder Black Weekend. Så du kan få de fede rabatter helt indtil søndag d. 1/12 kl 23:59:59, længere kan vi ikke strække den – selvom tilbuddene varer hele weekenden, så skal du være forsigtig med at vente for længe. Sidste år havde vi stort set ikke et lager tilbage, da Black Friday var slut, og sidste år var det kun Black Friday. 

Nå, men for nu at komme til det hele handler om: tilbuddene!

Her er den liste, Asger har givet os:

Alle Snørebånd – 40% rabat

Alle SneakiDong produkter (Cleaner kit, imprægnering, klud) – 50% rabat

Ultimative cleaner plejepakke – nedsat til 150 kr.

Sneaker Power Pakken – Nedsat til 200 kr.

SneakerSafe Sålbeskyttere – 50% rabat

Yellow Buster, Bama Duftspray, Gel Cleaner – 35% rabat

Sneakerboxe – 25% rabat

Luksus børste, all around ruskindsbørste – 30% rabat

Duftbolde – 1 gratis med i hver ordre og for hver 100kr., kommer der en ekstra duftbold med. 

Skotræ – 20% rabat

Alle Golden Aglets – 55% rabat

 Alle Caps – 66% rabat

Sko cover – 45% rabat.

 Det synes vi sgu er nogle gode tilbud!
Husk, de starter på fredag kl. 00:01 og vi glæder os! Bemærk, at du får en duftbold med i hver ordre, og for hver 100kr. du køber for, får du en ekstra med. 
Dvs, hvis du køber for 101 kr., så får du 2 duftbolde, 201kr., så får du tre og så videre. 

 

Vi ser frem til at sende alle jeres pakker til jer!

 De reneste sneakerhilsner

SneakiDong Teamet