Sneaker Cleaner Kit

DKK 145,00

120 ml Superior Cleaner og Superior Børste

Med SneakiDong Sneaker Cleaner Kit har du alt hvad du behøver til en perfekt og nem Sneaker Cleaning. Blandingen er vandbaseret uden nogle giftige eller skadelige kemikalier, uden farve og med en let frisk duft. Ingen tager skade ved brug af vores Cleaner, hverken dig selv eller miljøet.

På lager

Varenummer (SKU): 1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Du blander bare sæben med den passende mængde stuetempereret varmt vand. Dyp din børste i blandingen og skrub omhyggeligt på alle hårdføre overflader af ​​dine Sneakers. Derefter – om nødvendigt – bruger du blot vores Superior Microfiberklud til at fjerne skummet, samt resten af det overskydende skidt fra overfladen og så sætter du dem blot til tørre. Sættet indeholder også en syntetisk børste der nemt vil skrubbe alt lige fra overfladisk snavs til genstridige pletter, væk fra dine Sneakers. Men vær venligst forsigtig på skrøbelige overfalder.

Hvad du får med:

  • 1 x 120 ml. SneakiDong Superior Cleaner.
  • 1x Syntetisk SneakiDong Såle børste.
  • Sikret miljøvenlige og skånsomme produkter.
  • Op til 100 rene Sneakers, ved korrekt anvendelse.

OBS!

Den medfølgende børste er udviklet til båler og andre hårdføre overflader. Det er en kraftig og hård model, så på skrøbelige overflader – så som ruskind og mesh – bedes du være mere forsigtig og/eller bruge vores fantastiske Microfiberklud i et større omfang.

Grebet på Børsten er lakeret træ og har ikke godt af længere tid under vand. Efterlad derfor ikke børsten i din blanding og tør den eventuelt af efter brug.

Lov os:

Sluger du væsken eller får noget af det i munden, skal du drikke mindst 2 store kopper vand og om muligt, gerne mere. Drik blot så meget som du kan, så er alt godt.

Ved øjenkontakt må du ikke skrubbe øjet med din hånd, af risiko for opførsel af mere andet skidt. Skyl i stedet øjet i 10 minutter med koldt klart vand.

Vask venligst dine hænder grundigt, efter brug!

Hold venligst produktet væk fra børn og dyr.

Tak for det Champ!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sneaker Cleaner Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *