SneakerSafe Sålbeskyttere

DKK 199,00

Vidunderproduktet vi alle har ventet på, er endelig landet! Irritere du dig også over at det ofte er sålen der resultere i at du må kassere et par Sneakers, når resten af delen stadig fremstår boxfresh? Det har gutterne bag SneakerSafe Sneakersåler nu gjort noget ved og det er vi mange der er glade for! Sålerne fitter alle former for fodtøj op til størrelsen 48 og er easy as 1, 2, 3, at montere.

Ikke på lager

Beskrivelse

SneakerSafe Sålbeskyttere

I kender dem, i elsker dem og nu kan i få dem direkte her hos SneakiDong!

SneakerSafe Sålbeskytter er en genial opfindelse til alle der virkelig værdsætter sine Sneakers og ønsker at passe på dem. Sålbeskytter – som navnet siger – beskytter dine såler mod slitage så de kan bevare deres originale udseende, hele vejen rundt.

Sålbeskytter er specielt geniale til samlere, resellere og lignende fodtøjs fanatikere, som ikke ønsker at deres fodtøj skal tage skade, selv efter brug. De er easy peasy at bruge, så enhver kan være med.

Her i linket, kan du tjekke en fed tutorial ud, i form af en kort video, fra genierne selv. Nemmere bliver det vist ikke!

Alt der følger med:

2 x Sålbeskyttere
2 x Cleaners pads
2 x skridsikre pads

Step by Step:

  1. Rens sålen med de medfølgende cleaner pads. Brug meget gerne SneakiDong Sneaker Cleaner Kit, for en dybere rengøring.
  2. Placer skoen på sålbeskytteren, tegn omridset og klip ud, men pas på fingrene!
  3. Fjern mellemlaget fra sålbeskytteren og sæt den gennemsigtige del, på undersiden af den pågældende sål.
  4. Når Sålbeskytteren sidder helt korrekt, tager du en hårtørre – eller lignende – og begynder at varme produktet op, til det har smeltet sig fast på skoens sål.
  5. Nu skulle undersiden af dine såler gerne være helt dækket af sålbeskytteren og du er nu klar til at montere de medfølgende skridsikre puder. Vi anbefaler én på hælen og en i front.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SneakerSafe Sålbeskyttere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *