Sneaker Mikrofiberklud

DKK 45,00

Effektiv og skånsom rengøring

Denne Microfiberklud er et must have inden for Sneakers Cleaning og en ting du – som dedikeret Sneakerhead – virkelig ikke burde mangle eller undervurdere. SneakiDong Microfiberklud vil hjælpe dig til en nem og effektiv rensning af dine Sneakers.

Den er også praktisk som rejsepartner og nem at tage med dig på farten!

På lager

Varenummer (SKU): 3 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Effektiv og skønsom rengøring

Vores Sneaker Microfiberklud indeholder et net af tætvævede mikrofibre, hvilket øger absorptionskapaciteten og fjerner langt mere snavs fra overfladen af ​​dine Sneakers, end mange andre rengørings artikler.

SneakiDong Microfiberklud er ekstrem blød og kan bruges på alle overflade.
Ved at erstatte eller supplere den syntetiske børste med vores Microfiberklud, kan du skåne skrøbelige overflader, så som Ruskind og mesh.
Du vil generelt kunne undgå al tænkelig form for slitage på dine Sneakers.

Mikrofiberklud – forlæng dine Sneakers levetid

Ved at brug SneakiDong Microfiberklud får du ikke kun en ekstremt effektiv, men også mere skånsom rengøring af dine Sneakers, hvilket på den lange bane, vil forlænge levetiden der er sat for dine Sneakers.

Så her kan du rense dine mere følsomme Sneakers og andet fodtøj, uden at frygte for de sarte overflader. Efter kort tid med vores dejligt bløde Microfiberklud og du er klar til at stryge ud og erobre verden, med skinnede rent fodtøj.

God stil!

Genvej til perfektion

For det bedste resultat bør du virkelig også prøve dig frem med SneakiDong Sneaker Cleaner, som virkelig er en genial smutvej til perfektion – og hvis du virkelig vil forkæle dit fodtøj, vil vi anbefaler dig at benytte vores skotræ, for altid at holde dine højtelskede sko i perfekt stand og pasform.

Så hvad får du med én SneakDong Microfiberklud:

    • 30 × 30 cm Microfiberklud med label.
    • 80% polyester og 20% ​​nylon.
    • Overlegen absorberingskapacitet og sugeevne.
    • Kan bruges på alle overflader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sneaker Mikrofiberklud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *