Luksus Børste – Super Blød

DKK 69,00

Børsten for den mest skånsomme og forsigtige behandling!

Denne Luxus Børste er fremstillet i den højeste kvalitet og alt lige fra børstens hår, til det lækre afrundede greb er perfekt udviklet til at behandle dine sko, sneakers og andet fodtøj, med ekstrem forsigtighed og ynde.

Bøstens hår er af de fine bløde hestehår, der kan bruges på selv de skrøbeligste overflader. De er bløde og fleksible, hvilket mindsker risikoen for at lave slitage på dine sko og andre tekstiler.

Grebet er fremstillet i det nøje udvalgt egetræ, med afrundede hjørner, der gør gengøring af dit fodtøj til en fest. Til sidst er den lakeret, så den bedre kan modstå vand og fugt under og efter brug.

Helt kort opsummering:

– Fremstillet i eg og hestehår.
– Brugbar på alle overflader og materialer.
– Afrundede hjørner for din komfort under brug.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Luksus Børste – Super Blød

Vil du gerne være sikret en sikker og skånsom rengøring af dine sko, sneakers og andet fodtøj, så anbefaler vi at du bruger Luxus Børsten.

Den er fremstillet i de fineste kvaliteter og er skabt til at behandle dit fodtøj og andre tekstiler, med den dybeste respekt.

Luxus Børsten kan bruges til alle overflader og kvaliteter, men er specielt udviklet til at håndtere skrøbelige overflader som du ofte finder på diverse Adidas Originals Ultraboost, flere forskellige Jordans modeller og lignende.

Med denne børste behøver du ikke tage stilling til hvilket materiale du skal behandle, men skal du derimod af med genstridige pletter på såler eller mere solide overflader, så vil jeg stadig råde dig til at benytte børsten du finder i vores Sneaker Cleaner Kit, eller i den Ultimative Sneaker Pleje pakke.

 En kort gennemgang af Luxus Børsten:

– Fremstillet i eg og hestehår.
– Efterbehandlet for en længere levetid.
– Brugbar på alle overflader og materialer.
– kvalitetsbevidst og skånsom.
– Afrundede hjørner for din komfort under brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus Børste – Super Blød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *