Bama Sko Fresh

DKK 69,00

Træt af stanken fra dine sure udtrådte sko, efter en lang dag på job?
eller trænger dine Sneakers til en hjælpende hånd efter løbeturen?

Bama Sko Fresh dræber bakterier der igennem dagen, for lov til at udfolde sig og sætte sig i dit fodtøj.

Det skaber ikke bare en kedelig lugt som er pinlig at ha’ hængende over sig, den forhøjer også risikoen for at få fodsvamp eller andre mere kedelige og langvarige problemer.

Dårlig fodhygiejne er både en last for dig selv, så vel som din omverden, så gør noget ved det. Tak!

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bama Sko Fresh, For En Langvarig Og Effektiv Virkning!

Har du prøvet at komme hjem fra en lang dag på jobbet, hvor du siden frokostpausen, ikke har tænkt på andet end at komme hjem, smide skoene og slå fødderne op, men i det samme du vipper den ene sko af, er du ved at døse om af stanken fra fodtøjet?

Det er nok en meget almindelig oplevelse, men det kan altså nemt forhindres, hvis blot du i ny og næ sørger for at behandle dine sko med ét produkt der kan fjerne og endda forhindre denne stank i at opstå.

Med Bama Sko Fresh, får du et produkt der ikke blot fjerne lugten, men også dræber de fodbakterier, der dagen igennem har levet fedt på din fodsved

Dårlig Fodhygiejne..

Dårlig Fodhygiejne er både til gene for dig selv, men bestemt også for din omverden, så gør noget ved det, gerne allerede før skaden er sket. Tak!

Dårlig fodhygiejne skaber ikke blot en kedelig lugt, som ofte forsvinder efter et bad eller med at lade skoene stå på altanen natten over, for at få noget frisk luft.

Dårlig fodhygiejne øger også risikoen for at udvikle fodsvamp, hvilket man ikke blot kommer af med, ved at tage et langt bad, med varmt vand og sæbe.

Fodsvamp er blot ét eksempel på en lang række følgesygdomme, der kan ramme alle, men specielt folk der ikke går op i at behandle sine Sko, sneakers, støvler eller lignende, med de rette produkter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bama Sko Fresh”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *