Mangler du steder at finde inspiration til dit sneakergame?

 

Vi kender det godt.

 

Og derfor har vi samlet disse seks blogs, som er vores favoritter, når vi skal finde de feste sneakers og de nyeste drops.

 

The Drop Date

 

Gutterne bag The Drop Date er garante for altid at holde os opdateret på de nyeste drops, hvordan vi kan få fat i dem og i hvor stort omfang, de bliver droppet. Hjemmesiden bliver besøgt mindst en gang om dagen. Vi vil meget nødigt gå glip af noget som helst! 

Det kan virkelig være svært at holde styr på, hvad der dropper hvornår og fra hvem, men de har din ryg. Den er en stensikker bookmarking!

 

Highsnobiety

 

Highsnobiety leverer ikke kun nyheder om sneakers og drops, men i virkeligheden om alt, vi har brug for. Nyeste mode, kendisgossip, internetfænomener og alt andet, vores hjerter begærer. 

Highsnobiety er et must-visit, hvis man går bare en lille smule op i stil, sneakers, fashion og alt andet derimellem. 

 

Hypebeast

 

Hvis man skal vælge én blog, som har gjort allermest for udbredelsen af og at presser grænserne for streetwear, sneaker kultur, så må det være HYPEBEAST. Ingen har bedre forbindelser i sneaker kulturen end dem bag denne udgivelse. Den er stensikkert på vores liste over outlets, man SKAL besøge, hvis man tager både sit fashion og sneaker game seriøst.

 

 Kicks On Fire

 

 Kicks On Fire er en old school spiller i gamet. Ingen gør det bedre, når det handler om at få insider viden om nyeste trends og nyeste sneakerdrops. De sørger for virkelig dybdegående anmeldelser af skoene og så leverer de nogle af de mest fremragende fotoserier af de forskellige sneaks.  

Sneaker Freaker

 

Før Highsnobiety og HYPEBEAST overhovedet eksisterede som blad, eller som hjemmeside for den sags skyld, var der Sneaker Freaker. Den australske udgivelse er i sandhed en O.G. i gamet. Udgivelsen startede som print, og de udgiver stadig to blade om året. Men hvis du ikke har lyst til at vente seks måneder på den næste, så har de heldigvis også en hjemmeside!

Sneaker News

Sneaker News er med, fordi den faktisk bringer sneaker nyheder – på den lidt mere ædru måde. Ikke dermed sagt, at den ikke har en personlighed eller stemme, fordi de har den så absolut, den er bare i højere grad nyheder frem for nogle af de andre, som bare er hype, hype, hype. Derfor er den god at have med i sin rotation og derfor har vi den med i vores top seks. 

 

Disse seks er vores yndlingsblogs – hvilke er dine? Giv os din mening inde på vores Facebookside.

Vi glæder os til at høre om din top seks!

 

De reneste sneaker hilsner

 

Team SneakiDong DK