Laces, snørebånd, flats, ropes – kært barn har mange navne. Ikke desto mindre om bruges primært til enten at style dine sneakers eller blot at holde dine sko fast på foden. Der findes et utal af varianter, når vi ser på snørebånd. På SneakiDong.dk, har vi også et stort udvalg, hvor der helt sikkert er noget til en hver stil og smag.

snørebånd
3 favoritter fra Youtube kanalen “Business News”

Hvor lange skal dine snørebånd være?

På SneakiDong.dk, har vi valgt at fokusere på 125 cm. snørebånd, hvad end der er tale om de flade eller runde. Det har vi gjort fordi det klart er den længde, der holder bedst, næsten uanset mængden af huller. De passer på alt, lige fra den populære “Loose Yeezy Style”, til den standart “Criss Cross Style” vi som oftest ser i gadebilledet. Dog kan der være andre tilfælde, hvor det bliver nødvendigt med enten kortere eller længere snørebånd. Derfor har vi selvfølgelig lavet en lille guide til dig, så du aldrig vil gå galt i byen.

snørebånd

 

 

Snørebåndsberegner:

Beregn hvor lange dine snørebånd skal være, udfra hvor mange huller der er i dine sko. Nedenstående beregninger, er lavet ud fra den mere almindelige “Criss Cross” metode.

6 huller, med 20 cm. fri snøre: 105 cm 8 huller, med 20 cm. fri snøre: 125 cm (mest almindeligt) 10 huller, med 20 cm. fri snøre: 135-145 cm 12 huller, med 20 cm. fri snøre: 155-165 cm 14 huller, med 20 cm. fri snøre: 175-185 cm 16 huller, med 20 cm. fri snøre: 195-205 cm Obs! Antallet af huller i alt.