PASSIONEN FOR SNEAKERS BLEV TIL SNEAKIDONG

Mit navn er Asger. Jeg er CEO og grundlægger af SneakiDong.

SneakiDong er en webshop, en inspiration og en livsstil. Et dansk etableret friskt pust til den blomstrende Sneaker Kultur. Vi har specialiseret os indenfor alle former for plejeprodukter og accessories til Sneakers, sko, støvler og så videre. Her accepteres kun den højeste kvalitet og bedste service du endnu kender til.
Vi sætter kort sagt nye standarter!

Vi mestre at give dig de bedste muligheder for at forkæle dine Sneakers helt ud i alle krogene, samt helt ind i alle hjørner. Vores brede udvalg af Accessories giver dig muligheden for at gå simpel og low-key til værks, eller bragende stor og iøjnefaldende, alt efter humør og smag.

DEFINITIONEN AF ET SNEAKERHEAD:

Et ægte Sneakerhead – som vi ser det, er en person som ved alt om Sneakers, værdsætter dem og passer på dem. De har et indblik i Sneaker verdenen – fra de nyeste Sneaker releases, til hvordan de tager sig bedst muligt af de enkelte modeller og styles. De vil tage sig ekstra godt af deres Sneakers – simpelt fordi de elsker dem.

Her hos SneakiDong er vi Sneakerheads ind til benene. Vi er med hele vejen lige fra de Sneakers på vores egne fødder, til vores med-Sneakerheads ve og vel.
Så denne shop og dette brand er til dig min ven!

BECAUSE WE CARE

SneakiDongs hjerte banker også for Sneaker industrien, og vores store passion for Sneakers har givet os en indgående viden om markedet, som kommer dig til gavn som kunde. Vores danske design matcher vores kvalitet – Det er eksklusivt og overlegent. Det er også ekstremt vigtigt for os at sørge for, at ingen af ​​vores produkter er skadelige for hverken dig eller miljøet.

Derfor fokuserer vi på miljøvenlige produkter. Tag for eksempel vores flasker, de er produceret af rent og skært genbrugsmateriale, for at mindske et onødvendigt spild af gode ressourcer. Vi er også stolte af at fortælle dig, at vores skotræ er lavet af 2. sortering træ. På den måde hjælper vi i fællesskab til, at verdens skov vil blive bevaret længere. Det er de små ting, der gør den store forskel!

HOLDET BAG SNEAKIDONG

SneakiDong er skabt af mennesker der ved, hvad det kræver at tage sig af fodtøj i enhver stil, kvalitet og materiale. Vi har fulgt den blomstrende Sneaker kultur fra begyndelsen og på grund af vores indsigt i denne verden af sko, har vi muligheden for at give dig – ikke kun den bedste kvalitet af beskyttelse og pleje, men også det nyeste og hotteste tilbehør til dine elskede Sneakers.

VIGTIGHEDEN AF DETALJER

Vi ved, hvor vigtigt detaljerne og stylingen er for et par Sneakers. Derfor kan vi tilbyde dig alverdens slags cool snørebånd, de populære Aglets og meget mere. Du finder det hele lige her, på SneakiDong.dk.

Du vil hurtigt opdage at vores produktsortiment udvider sig løbende. Skulle det ske, at vores egne eksperter misser en trend (vi er kun mennesker), opfordrer vi dig, som kunde, til at kontakte os på vores mail – kontakt@sneakidong.dk eller online her – og fortælle os om dine ønsker og behov. Det er Dig som kunde, der kommer først, og vi stopper aldrig strømmen af de nyeste og fedeste Sneaker Accessories og Plejeprodukter på markedet.