Hvordan gør vi selv vores sneakers rene?

Og fem virkelig gode tips til at holde dem lækre i længere tid.

Vi skal ikke lyve, så her kommer den sikkert overhovedet ikke overraskende sandhed: vi elsker sneakers! Vi elsker dem nye, vi elsker dem gamle, vi elsker dem murdered out, eller på anden måde customized. Vi elsker at kæle for dem, så den står og ser friske ud længere tid, vi elsker at have dem på og vise dem frem. Det eneste, vi ikke elsker, er, når de har fået tilpas mange tæv, så vi ikke kan have dem på længere uden at miste selvrespekten. Når vi elsker sneakers så meget, så giver det selvfølgelig kun mening, at vi har startet en webshop for sneakertilbehør og sneakerrens. SneakiDong.

Vi har udviklet produkter, som er blandt de bedste på markedet og som er garant for rene sneakers – værsågod, tænkte vi.
Lige indtil vi begyndte at få henvendelser om, at det med sneakerrens altså ikke var så lige til endda – hvor starter man, hvor slutter man?
Derfor har vi besluttet at give jer vores måde at rengøre vores sneakers og holde dem rene.

Først, her er, hvad du skal bruge:
Et håndklæde
Den essentielle sneaker plejepakke fra SneakiDong
En balje med vand
Vådservietter
SneakiDong Imprægnering

Trin 1: Fjern skidt

Når du har sat op, og du har dine cleaner produkter foran dig, så er det første, du skal gøre at fjerne snørebåndene fra dine sneakers. Defter skal du banke alt skidt væk fra dine sko. Bank såler og børst forsigtig med din børste for at få småskidt væk. Det kommer allerede til at forbedre udseendet.

Trin 2: Punktrengøring

Tag dine vådservietter og fjern de lidt mere genstridige pletter og urenheder. Brug en dab og twist bevægelse, det vil hjælpe med at komme plettene til livs.

Trin 3: Dyb rengøring

Nu til den dybe rengøring. Du tager din SneakiDong cleaner sæbe og blander op med rigeligt med vand.
Herefter tager du børsten og dypper forsigtigt i blandingen og renser de pletter, der stadig er tilbage. Du renser både sål og sko i dette trin.

Trin 4: Tør og gentag

Når du har givet dine sneakers en omgang, så tørrer du dem af og fjerner overskydende sæbe og småskidt med en mikrofiberklud, som også en med i den essentielle sneaker plejepakke.

Trin 5: Snørebånd

Du kan vaske dine snørebånd i vaskemaskinen, du kan dyppe dem og skrubbe dem i dine SneakiDong cleaner blanding. Vi foretrækker at bruge et par nye snørebånd, på den måde har vi også muligheden for at give vores sneakers et helt nyt look – eller det samme gamle, hvis vi var tilfredse med det.

Trin 6: Lad dem tørre natten over

Stil dem til tørre og lad dem stå natten over.

Trin 7: Imprægnering

Brug din SneakiDong imprægnering til at gøre dem klar til at modstå al slags vejr. Spray hele skoen til, lad det tørre ind, og gentag dette tre gange.

Dette er vores metode for at få et par sneakers rene igen.

Gør, som vi gør, og så skal kan du få enhver sneaker ren igen efter de er blevet beskidte.

Her kan du se en kort video af Asger, som benytter sig af netop denne fremgangsmåde.