Hvem er SneakiDong?

Hvem er SneakiDong? Hvad står vi for? Hvem står bag, og hvorfor blev SneakiDong i sin tid startet?

Det er snart nogle år siden, at SneakiDong blev grundlagt. Vores mission har dog ikke ændret sig siden. Vi vil tage os af de kvalitetsbevidste, som ikke har tænkt sig at gå på kompromis med, om deres outfit spiller, fra frisuren til snørebåndene.

Vi brænder for sko, og i særdeleshed sneakers, hvorfor der også er gået mange timers research, trial and error ind i at finde ud af, hvad der er bedst for de forskellige sneakers. Hvordan skotræet skal være formet, hvordan duftboldene skal opføre sig, hvor lidt eller hvor meget cleaneren skal skumme, og hvordan man får de bedste resultater med rengøringen af sin sko, uden at gå på kompromis med skånsomhed og bæredygtighed.

Al den undersøgelse og research har udmundet i vores eget produkt og brand. Alt det vi har lært, al den viden, vi har er blevet komprimeret og ud fra det blev SneakiDong og SneakiDong brandet og vores specialistprodukter skabt med et mål for øje: Høj kvalitet, god rengøringsevne, skånsomt, til at betale for. 

Vi leverer kvalitets skorens, skopleje og tilbehør til de kvalitetsbevidste, hvor skoene bliver anset som en vigtig del af outfittet. SneakiDong blev skabt for din skyld, så du kan holde dine sko og sneakers pæne så længe som muligt.

Hvad er historien om SneakiDong?

Inden vi satte noget i produktion, tog vores CEO og grundlægger, Asger, et smut til Kina for at finde ud af, hvilken producent, der kunne leve op til vores krav til kvalitet og skånsomhed, uden det skulle gå for meget udover vores ønske om at holde prislejet et sted, hvor alle kan være med. Da den perfekte producent, og, skulle det vise sig, fortsatte samarbejdspartner, var det kun et spørgsmål om at få sat varerne i produktion.

Det blev de hurtigt gjort og vores opskrift blev fulgt til punkt og prikke. Efter nogle korte måneder fik vi det endelige produkt. Det produkt, som nu er på hylderne og ude i stuerne blandt vores meget loyale kunder, som meget sjældent, når de først har benyttet sig af SneakiDong, benytter sig af andre produkter.

Del din historie med os om dine oplevelser med vores produkter. Brug hashtagget #sneakidong, så vi kan læse din historie.
Vi ser frem til at læse om jeres oplevelser og se jeres billeder.

De reneste sneakerhilsner
Asger
og resten af SneakiDong teamet.