Fortrolighedspolitik

GENERALT

På SneakiDong.com er vi forpligtet til at beskytte brugerens privatliv. Når du tilmelder dig en konto kan du blive bedt om at levere personligt identificerende oplysninger, herunder dit navn, din mail adresse, din postadresse og telefonnummer. De oplysninger vi indsamler fra dig kan kun benyttes på følgende måder:

For at forbedre SneakiDong.com: Vi analyserer løbende og opdaterer vores hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen. Vores analyser er baseret på information og brugerfeedback fra dig.

For at forbedre kundeservice: Vi bruger informationer udviklet via vores hjemmeside og leveret af kunderne, til at hjælpe med at forbedre kundeservice niveauet, samt henvendelser om hjælp og vejledning.

At administrere en konkurrence, kampagne, undersøgelse og andre sideaktiviteter.

PERSONLIG INFORMATION

Dine personlige oplysninger, uanset om de er offentlige eller private, vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen tredjepart hvis ikke det er med det ene formål, at levere det købte produkt eller den ønskede service.

SneakiDong ApS gemmer kundens personlige oplysninger i 5 år, hvorefter den er ansvarligt slettet fra vores system.

SIKRE DINE PRIVATE OPLYSNINGER
SneakiDong.com opretholder sikkerheden omkring dine personlige oplysninger ved hjælp af flere sikkerhedsforanstaltninger når du placerer en ordre, indtaster, indsender eller på anden måde omgår dine personlige oplysninger. Alle kreditoplysninger overføres via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og krypteres i vores betalingsudbyders database. Efter en online-transaktion opbevarer vi ikke dine private oplysninger på SneakiDong’s servere. Denne online privatlivspolitik gælder kun for oplysninger indsamlet via vores hjemmeside og ikke til oplysninger indsamlet offline.

3.PARTS POLITIK
Vi hverken overfører, handler, sælger eller på anden måde afslører personligt oplysninger til andre. Godkendte tredjeparter der hjælper med at drive SneakiDong.com eller servicerer kundeordrer, er undtaget fra denne politik, så længe de accepterer at følge vores privat politik og opbevare kundens personlige oplysninger fortrolige. Vi kan selvfølgelig udlevere personligt oplysninger, når det kræves for at overholde loven, håndhæve SneakiDong.com overordnede website politik og beskytte vores rettigheder samt andres rettigheder, eller af sikkerhedsmæssige årsager. Ikke personlige oplysninger kan bruges til andre opgaver, markedsføring, reklame mm.

SAMTYKKE
Ved at bruge dette websted accepterer du vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger og de betingelser der er angivet i vores handelsbetingelser. Der finder du betingelser for brug af SneakiDong.dk – heriblandt garantier og ansvarsområder. Hvis SneakiDong ændrer nogen omkring vores privatpolitik, ændrer vi denne side i overensstemmelse hermed.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores privatlivspolitik, kan du kontakte os på:

kontakt@sneakidong.dk eller direkte online her