SneakiDong Flade Snørebånd

Nogle ting går aldrig ud af mode

De klassiske Flade Snørebånd er sten sikkert en af dem!

De klassike flade snørebånd

Et par enkle og klassiske ”Flats” kan være prikken over i’et på dit outfit. Du vil se skarpt og klar ud, til enhver lejlighed.
Nogle gange er det enkle look bare det perfekte valg.

Hvis du har nogle Sneakers som er helt ud over det sædvanlige og virkelig vilde at se på – hvilket vi også er nede med, tag ikke fejl af det – men her kan et par klassiske og simple Flade Snørebånd, virkelig hjælpe med at nedtone dem en smule, hvis det er hvad anledningen kræver.

Flash Dine Sneakers

Men du kan også være lidt mere frisk og gøre dine Sneakers langt mere iøjnefaldende, med nogle rigtig dope reflekterende 3M Snørebånd, der vil få dig til at lyse op i mørket. Kun fantasien sætter grænser for hvor vildt dine Sneakers kan styles, og du kan nærmest gøre hvad end du vil og stadig slippe godt afsted med det.

Husk: Flashy er fedt, Så hold dig ikke tilbage!

Hvad er dine favoritter?
Mulighederne er mange og det er virkelig kun din egen fantasi, der sætter grænsen for stylingen af dine Sneakers.

Se vores udvalg Flade Snørebånd og se om vi mon ikke skulle ligge inde med nogen af dine favoritter. Hvis vi af den ene eller anden grund ikke skulle opfylde dit ønske, så send os en mail på contact@sneakidong.com, find os på Facebook eller kontakt os på Instagram.
Vi er over det hel og vi ser alt!

Vi udvider løbende vores sortiment, og vi vil meget gerne høre hvad i kunne tænke jer.

Hvad er der ellers

Der er selvfølgelig altid en anledning der kræver at du ligger inde med et par klassiske snørebånd og hvis du ikke har nogen – så smid lige et par eller to i kurven inden check out. Du bør virkelig også overveje at tage et kig på vores store udvalg af Rope Snørebånd, nu du er i gang.

Det er ingen hemmelighed, at Rope Snørebånd er noget af det hotteste du kan forkæle dine Kicks med lige nu og vi har massere at vælge mellem.
Hop ind se vores udvalg af Ropes – men glem ikke dine Flade først!