F.A.Q.Vi glæder os altid til at høre fra dig og svare på diverse spørgsmål, men du vil også finde svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ, lige her og lige nu!

Her på siden kan du finde svar på en stor håndfuld af de oftest stillede spørgsmål, både Sneaker relateret og alt det andet. Der er kort sagt lidt af det hele, lige fra hvordan vores produkter bruges bedst muligt, til betalingsoplysninger og fragtmuligheder.

Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Contact@SneakiDong.com, hvorefter vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Du finder os også på Facebook og Instagram, hvor vi ofte vil kunne besvare, hvad end du ønsker svar på, langt hurtigere.

Du gør præcis hvad du foretrækker, vi svarer dig under alle omstændigheder.

Den perfekte rengøring af dine Sneakers, vil tage lidt ekstra tid i forhold til den hurtigste udvej, som er beskrevet på selve emballagen . Den perfekte rens inkludere nemlig en omgang med vores Imprægnering og kræver en tørretid natten over. Du skal derudover bruge en ren Microfiberklud – som du også finder her på SneakiDong.dk, i kategorien ”Sneaker Pleje” i Shoppen. Her finder du også vores Imprægnering, som vi klart anbefaler hvis du ønsker en længerevarende ren Sneaker.

Vi vil forklare denne proces i 10 hurtige trin:

(Tip: Brug vores skotræ for at gøre rengøringen nemmere. Med skotræet udvider du også dit skoens overflade, hvilket gør det muligt at få en mere dybdegående rengøring. Du finder også skotræet i Shoppen.)

 1. Hvis dine Sneakers er med snørebånd – fjern dem.
 2. Fugt nu dine Sneakers med rent lunkent, vand og læg dem til side.
 3. kom ét squeeze eller to af dig Sneaker Cleaner – alt afhængig af opgavens omfang – i en skål, tilsæt så en passende mængde stuetempereret vand og put med det samme dine snørebånd i, så de kan ligge i blød.
 4. Så er det frem med din rene Microfiberklud og dine Sneakers. Til at starte med renser du det opblødede og overfladiske snavs væk fra dine fugtige Sneakers, med din Microfiberklud.
 5. Når dette er gjort, er det tid til at finde din børste frem, den der følger med kittet. Ønsker du ekstra skum, kan du tilføje lidt ekstra rens, direkte på børsten. Husk at vores børste er særligt velegnet til såler, så vær forsigtig med at bruge den på skrøbelige overflader.
 6. Vi starter med sålen. Dyp din børste i din blanding og begynd at skrubbe sålen grundigt. Den er ikke sart, så lig bare lidt kræfter i. For det bedste og mest ensformige resultat bør du skrubbe hele sålen.
 7. Brug regelmæssigt din Microfiberklud for at undgå at snavset sætter sig igen. Vask også din Microfiberklud og din børste med jævne mellemrum, så du ikke skrubber snavset ind på dine Sneakers igen.
 8. Når du er tilfreds med sålen, er det tid til at se på overfladen af skoen. Dette er ofte den mest skrøbelige del og bør behandles derefter. Se på disse to forskellige eksempler og bedøm så hvilken type din sko minder mest om:
  En klassisk Nike Air Force 1 er ikke særlig sart, men du bør stadig være forsigtig. Først – sørg for at din børst er ren. Ønskes der igen ekstra skum, tilsættes lidt Sneaker Cleaner direkte på børsten, ellers dypper du bare din børste direkte ned i mixen, og så bevæger du den forsigtigt henover overfladen af ​​fodtøjet og gerne i en cirkulære bevægelser. Sørg for jævnligt at bruge din Microfiberklud på de allerede rengjorte flader. Når hele sko er rengjort og skinner som nye, tager du en tør Microfiberklud – eller vrider den nuværende godt op – og tørre hele overfladen af din lettere våde par sko, af. Sørg for at alle rester af svans er fjernet. Her kan du også bruge et rent håndklæde eller noget lignende, men for det bedste resultat og for at komme helt i dybden, anbefaler vi vores Microfiberklud.
  Næste eksempel er en Adidas Ultra Boost 3.0. Her er overfladen ofte meget mere skrøbelig. Derfor er det også ekstra vigtigt at holde din børste og Microfiberklud ren, da skidt og snavs har nemmere ved at finde vej tilbage til skoen. På denne slags Sneakers er overfladen ofte lavet i Primeknit, som er ekstremt skrøbelig og – efter vores mening – ikke børstevenligt. Det er dog muligt at køre din børste ekstremt forsigtigt og igen i cirkulære bevægelser, henover de beskidte arealer, men vi anbefaler ikke at rense hele overfladen på samme måde. Det kan være en god idé at påføre ekstra Sneaker Cleaner til din børste, for derved at blødgøre overfladen yderligere. Hvis skaden ikke er stor, men dine Ultraboost bare trænger til en over all rens, vil vi anbefale dig at bruge vores Microfiberklud i større omfang og måske finde en blød, ren køkkenvamp – eller lignende – for at rengøre disse skrøbelige overflader. Afslut igen rengøringen ved at tørre overfladen af. Gerne med en tør og ren Microfiberklud.
 9. Når skoen ren og pæn er det er tid til at tage dine snørebånd op af mixen. Vi anbefaler at du regelmæssigt skifter dine snørebånd, da det virkelig pynter på dine ny rensede Sneakers! Men hvis du mener at de er til at redde, kan du også prøve at ligge dem på en ren overflade og skrubbe dem hårdt med din børste.
 10. Dine snørebånd og dine rene – men lettere vådt – Sneakers, skal nu ha’ lov til at tørre natten over. Når de helt tørre kan du sætte dine snørebånd i og så bare nyde synet af de skinnende rene Sneaks.
  Lad dig bare overvælde af den tilfredsstillende følelse!Det næste spørgsmål i rækken, er lidt en fortsættelse til dette, så fortsæt blot læsningen, hvis du vil vide mere om hvordan du holder dit fodtøj rent i længere tid, med hjælp fra vores helt egen Imprægnering.

BEMÆRK VENLIGST! Hvis der er spørgsmål vedrørende brugen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os på contact@SneakiDong.com.

(Tip: Brug vores skotræ for at holde formen på dine Sneakers under rengøring. Skotræet vil også udvide skoens overflade, hvilket gør det muligt at komme mere i dybden med dig rengøring. Du finder også skotræet i shoppen.)

SneakiDong Imprægnering er et vandbaseret produkt, der er skånsomt for både for dig og dine Sneakers. Hvad Imprægnering i bund og grund hjælper med, er at det gør dine Sneakers modstandsdygtige overfor det langt de fleste udefrakommende trusler. Diverse væsker, snavs, mudder, ja endda den berømte ketchup test, har SneakiDong’s Imprægnering været udsat for og bestået med bravour!

For det bedste resultat skal din Imprægnering påføres straks efter at skoene er blevet rengjort og helst i 3-4 lag. Når dine Sneakers har tørret natten over efter en god rens – som tidligere beskrevet – er det tid til at finde din Imprægnering frem. Med en afstand på 15-20 cm fra fodtøjet, sprayer du et fint lag Imprægnering på samtlige overflader af det pågældende par. Du vil gerne have din Imprægnering jævnt fordelt over hele overfladen. Når du er sikker på, at du har fordelt et fint og jævnt lag på dine Sneakers, skal de sættes til side i 20 minutter. Herefter gentage processen 3-4 gange.

Selvfølgelig kan du også tage den hurtige udvej, hvis du bare skal gøre dig klar til aftenens bytur, daten senere på dagen, eller lignede. I dette tilfælde giver du dine Sneakers en hurtig rengøring for at komme af det værste skidt, for derefter at bruge den ovenstående metode, bare kun med et enkelt lag. Den fulde udgave på 3-4 lag er dog at foretrække og vi anbefaler helt klart at du får det gjort, senest dagen derpå.

Nu er du klar til bare at hoppe i dine Sneakers, uden du behøver at bekymre dig om vejr eller terræn. Men.. alt med måde!

BEMÆRK VENLIGST! Hvis der er spørgsmål vedrørende brugen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os på contact@SneakiDong.com

Det afhænger selvfølgelig af flere ting, men lad os tage et par Yezzy’s 750 boots. De bruges til daglig, både indendørs og udendørs. Denne støvle er lavet af premium ruskind og er derfor ideel til vores Imprægnering. I dette tilfælde bør du virkelig overveje at give dem den fulde behandling, med de 3-4 lag af vores Imprægnering og meget gerne én gang om måneden.
Det afhænger selvfølgelig meget af hvordan og hvad du brugen dit fodtøj til, samt materialet de er lavet af, men hvis du som tommelfingerregel giver dem en grundig omgang med en måneds mellemrum, går du ikke helt galt i byen. Gerne oftere!

BEMÆRK VENLIGST! Hvis der er spørgsmål vedrørende brugen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os på contact@SneakiDong.com

Hvad der gør SneakiDong Microfiberklud langt mere effektivt end nogen normal køkkenklud, er de tusindvis af mikrofibre der er sammensat i et tætvævet netværk på begge sider af kluden. Disse fibre er tyndere end menneskehår og har derfor evnen til at komme ind i selv de mindste åbninger og huller, som findes i dit fodtøjs overflade, samt andre tekstile materialer. Alt fra synligt snavs til mikroskopisk små partikler, bliver effektivt fanget i stoffets enorme netværk af fibre.

Forresten kan SneakiDong Microfiberklud maskinvaskes på op til 60 grader – hvilket gør det genanvendeligt og økonomisk.

BEMÆRK VENLIGST! Hvis der er spørgsmål vedrørende brugen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os på contact@SneakiDong.com

Hvis spørgsmålet vedrører SneakiDong Sneaker Cleaner og SneakiDong Imprægnering, så ja – det kan de. Der er selvfølgelig overflader, hvor du skal være mere forsigtig og overflader der er mere modtagelige end andre, men i bund og grund er svaret ja..

Lad os tage et kig på vores Sneaker Cleaner Kit. Det kan bruges på enhver overflade, men der er materialer, der er mere skrøbelige end andre. For eksempel skal du være ekstra forsigtig på overflader som bomuldsprodukter, primeknit, ruskind og førsteklasses læder. Dette skyldes udelukkende at vores børste – som er perfekt til rengøring af genstridigt snavs på de fleste overflader og såler – godt kan være upassende på mere skrøbelige overflader. Vi anbefaler, at du altid finder blødere alternativer til disse, såsom vores helt egen SneakiDong Microfiberklud.

Rengør altid dine sko og Sneakers med respekt og eftertænksomhed. Takker på forhånd!

Vores Imprægnering er ikke skadelig for nogen materialer, men er klart mere effektiv på ru overflader, som kan absorbere væsken bedst muligt og derved få det fulde udbytte ud af denne. Derfor er vores Imprægnering meget effektivt på overflader som bomuldsnet, ruskind, lærred og lignende, men det er overflødigt på meget polerede laksko og fodtøj i den dur, da de absolut inden porer eller åbninger har i overfladen.

BEMÆRK VENLIGST! Hvis der er spørgsmål vedrørende brugen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os på contact@SneakiDong.com

Den generelle hensigt med vores Skotræ er at holde formen på dine Sneakers, særligt når de ikke er i brug. Selvom vi klart anerkender og genkender følelsen af ​​at ville bruge alle sine Sneakers på samme tid, så er det simpelthen ikke muligt. Skotræ vil sørge for at dine Sneakers ikke falder sammen med tiden, men i stedet fortsætter med at fremstå flotte. Samtidig sørger de for at din skokollektion vises pænt frem fra gulvet, på hylderne eller hvor de nu står opbevaret. Hvis du spørger os, så bør skotræet være et must have, i ethvert Sneakerhead og fodtøjs-fanatikers samling.

Vi er også stolte af at kunne sige, at vores skotræ er lavet af 2. sorterings træ. Dette påvirker ikke kvaliteten det mindste. til gengæld kan mindre “spots” forekomme, hvilket giver produktet et mere rustikt og personligt look. Vores Skotræ er lavet af det træ som for mange andre i branchen blot vil kassere, udelukkende på grund af netop det rustikke præg. At kassere alt dette træ er efter vores opfattelse, ikke en acceptabel måde at behandle vores planet på. Ved at bruge SneakiDong Skotræ gør vi sammen en lille forskel for skovene og den generelle natur, her på kloden.

Respekter Vores Verden Champ, Det Tager Du Ikke Skade Af!

BEMÆRK VENLIGST! Hvis der er spørgsmål vedrørende brugen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os på contact@SneakiDong.com

Her er det korte svar nej. Du kan være helt rolig ved at bruge SneakiDong’s produkter. De fleste af produkterne vandbaseret og er i bund og grund blot vand, blandet op med nogle få, ikke skadelige kemikalier, med nogen dertilhørende fine navne, hvilke primært giver mening for vores eksperter. Disse kemikalier er nødvendige for at give de bedste resultater og er på ingen måde skadelige for dig eller vores natur. Derimod hjælper de for eksempel til at opløse skidt og snavs, eller beskytte vores højtelskede sko, mod omverdenens fodtøjsrelaterede udfordringer.

BEMÆRK VENLIGST! Hvis der er spørgsmål vedrørende brugen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os på contact@SneakiDong.com

Vi forsøger at være så fleksible som muligt, og vi modtager alt lige fra Visa til MasterCard og Paypal.

Vi benytter også VIABILL, dog kun for kunder i Danmark, og du skal være over 18 år gammel.

Vi har gjort det så nemt som muligt for dig og inkluderet moms i alle vores priser. Så er du fri for besværet og alle mellemregningerne.

Det var så lidt!

SneakiDong leverer produkter til det meste af EU. Du kan finde specifikationer i Checkout området, eller skrive til os på Contact@SneakiDong.com.

Vi bestræber os på at tilbyde billig forsendelse på samtlige ordre, men for at finde den præcise pris for det pågældende land, foreslår vi at du blot kigger i kurven, hvor fragtprisen er lette at finde. Vi forsøger ikke at gøre det mere besværligt for dig end det er og vi mener ikke vi har noget at skjule, da vores generelle fragtpriser, er meget fair.

Priser på danske ordre ligger for eksempel på den nette sum af 29 dkk.

Så vidt det er muligt, bestræber vi os på at få alle ordrer afsendt fra vores lager samme dag eller dagen efter at ordren er afgivet. Når ordren er sendt kan leveringstiden tage mellem 1-6 dage afhængigt af slutdestinationen. Vores lager ligger i Danmark, og jo større er rejsen, jo længere leveringstid.

Ordre til Danmark, skulle dog gerne være i dine hænder inden for en arbejdsdag eller to.

Vi anbefaler dig at kontakte contact@SneakiDong.com, hvis din pakke ikke er dukket op inden for 10 arbejdsdage efter afsendelsesdatoen.